22 ευχές!!!

Kiki's mood : happy

Δευτερα 5 Ιανουαριου 2009

Και να που εφτασε αυτη η μερα να γινεις κι εσυ 22, "μικρε" Δημο!!! Κανεις δεν γλιτωνει,το ξερεις...!!!
Ευχες πολλες ερχονται απο παντου και πλημμυριζουν το κινητο, το laptop, τα αυτια σου και τα ματια σου..
Ευχες κλασσικες ,ευχες πρωτοτυπες, ευχες παραξενες, ευχες συγκινητικες αλλα ποτε αδιαφορες.

Οικογενεια, συγγενεις, φιλοι πλαισιωνουν τον εορταζομενο!

Εσυ χαρουμενος, γελαστος και ευχαριστημενος απολαμβανεις τις ευχες ολων!

Εγω μεσα απο τον δικο μας χωρο που μαζι τον ξεκινησαμε με τοση θεληση και χαρα, θελω να σου ευχηθω.. οπως αλλωστε συνηθιζουμε και κανουμε...

"Μικρε μου πριγκιπα, σου ευχομαι να εχεις παντα υγεια γιατι εχοντας υγεια μπορεις να πετυχεις τα ΠΑΝΤΑ.. Να εισαι ευτυχισμενος χωρις ασχημες και αρνητικες ιδεες.. Να χαμογελας γιατι ετσι θα δειχνεις στους εχθρους πως επιβιωνεις και στους φιλους πως εισαι καλα.. Να εισαι πετυχημενος γιατι πραγματικα το αξιζεις.. Να εχεις ματια ανοιχτα και να κοιτας γυρω σου για να διαπιστωνεις πως ποτε δεν εισαι μονος.. Να στεκεσαι παντα ορθιος οτι κι αν εχεις απεναντι σου επιβεβαιωνοντας ετσι την πρωτοτυπια σου.. Να προσεχεις τον εαυτο σου και να τον αγαπας..
Χρονια πολλα με πολλες πραγματοποιησιμες ευχες.."

Make a wish...

4 Comments:

Ανώνυμος said...

Χρόνια πολλά κι από μένα ρε αδερφέ! Να ΄σαι πάντα καλά και το χαμόγελο κι η χαρά που με το μοναδικό σου τρόπο μας μεταδίδεις να παραμείνουν αναλλοίωτα με το πέρασμα του χρόνου! (τσσσσσ..)
Νίκος

the boy with the arab strap said...

χρονια πολλα κα ικαλα .

Ανώνυμος said...

Χρόνια πολλά κ καλά Δήμοοοο!!!!!
Να είσαι πάντα καλά κ ευτυχισμένος!!!
Το ότι μεγάλωσες δε σημαίνει πως πρέπει να σε πάρει από κάτω!!οκ εισαι σκατόγερος αλλά κάθε χρόνο μαζεύεις νέες εμπειρίες οι οποίες σε ωριμάζουν.
Οπότε ας γιορτάσουμε σήμερα το 22ο έτος σου (ποπο κ εγω σκατόγρια είμαι!!!)και σου εύχομαι να ναι γεμάτο από υπέροχες εμπειρίες κ στιγμές που θα σε κάνουν χαρούμενο!

Ανώνυμος said...

Χρόνια Πολλά Δημάκο μου!!! Ευχομαι ο 22ος χρονος να σε γεμίσει με συγκλονιστικές & μοναδικές εμπειρίες!Ειμαι σίγουρη οτι οσο και να περάσουν τα χρόνια και να βιώσεις καταστάσεις θα παραμείνεις το ίδιο αληθινός και αυθεντικός! Να σαι χαιρόμαστε!!!!

 
Make A Wish