Σε έναν ομορφότερο κόσμο... (Συνεχίστε το εσείς μετά)

M.O.T.B.'s mood = whatever


Τις τελευταίες δύο ή τρείς μέρες έχω ξεκινήσει, μέσω όλων των καναλιών επικοινωνίας που έχω πρόσβαση, τη νέα μου εκστρατία με τίτλο : "Σε έναν ομορφότερο κόσμο... (Συνεχίστε το εσείς μετά)".

Η εκστρατεία αυτή ξεκίνησε μέσα στο μυαλό μου περισσότερο.. Για ένα χρονικό διάστημα που τα πράγματα δεν πήγαιναν και πολύ καλα, κάθε φορά που συνέβαινε κάτι στραβό, επαναλάμβανα στον εαυτό μου : " Σε έναν ομορφότερο κόσμο..." και το συνέχιζα αναλόγως.
Η εκστρατεία αυτή δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο νόημα ή θέμα. Απλά για ένα ή δύο λεπτά, σε κάνει να σκεφτείς με ποιόν τρόπο ο κόσμος αυτός θα μπορούσε να είναι καλύτερος, είτε είναι ο δικός σου κόσμος, είτε ο κόσμος γενικότερα.

Μέχρι τώρα, η εκστρατεία έχει μιλήσει σε κάποιους ανθρώπους. Και πιστεύω ότι μπορεί να μιλήσει και σε περισσότερους. Για μένα, είναι ένα μύνημα αισιοδοξίας.



Δεν πρόκειται τόσο εύκολα να αλλάξουμε τον κόσμο. Αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να σκεφτόμαστε πώς να το κάνουμε.

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά απο το facebook, το msn και τη δουλειά που απάντησαν σε αυτό το κάλεσμα και ελπίζω να δώ και εδώ άτομα να προσθέτουν ένα comment, οποιοδήποτε είναι αυτό, απλά για να συμμετάσχουν.

Ευχή: Μακάρι ο κόσμος να είναι καλύτερος με τον οποιοδήποτε τρόπο, για όλους σας.

Make a wish...

6 Comments:

Ανώνυμος said...

..gemato xamogelastous anthrwpous!

brainwaves said...

Στο ίδιο πνεύμα κινείται κι αυτή η εκστρατεία...

Πολύ ωραία πρωτοβουλία. Μαζί σου!

the boy with the arab strap said...

ωραια η πρωτοβουλια σου ,με μικρα πραγματα γινεται η αρχη των αλλαγων.

tovenito said...

σε έναν ομορφότερο κόσμο όλοι θα είναι ο εαυτός τους

M.O.T.B. said...

@lost thoughts

Με μικρά πραγματα ξεκινάς, έχεις δίκιο.

@tovene592
Σωστά, μακάρι.

Ελευθερία Αραβανή said...

...θα υπάρχει εμπιστοσύνη και θα αγαπάμε τους εαυτούς μας!!

 
Make A Wish