Suddenly life seems such a waste...

M.O.T.B's mood: wondered

Αγαπημένο blog, αγαπημένη Κική,

λυπάμαι που πέρασε αρκετός καιρός και δεν πόσταρα κάτι. Ίσως επειδή δεν είχα πολύ χρόνο διαθέσιμο ή πιό απλά επειδή ήμουν κενός απο σκέψεις και ευχές. Χάρηκα παρ' όλα αυτά που η Κική, σαν άξια συνεργάτιδα και υπέροχη φίλη, κράτησε το blog "ζωντανό", ποστάροντας τις δικές της ευχές.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τώρα, είμαι άδειος απο σκέψεις και ευχές. Ξαφνικά η ζωή φαίνεται τόσο άχρηστη.. Χωρίς νόημα... Συνέχεια τα ίδια και τα ίδια τις καθημερινές μέρες, ενώ το παρασκευοσαββατοκύριακο δεν αρκεί τόσο για να αναπνέεις σωστά..

Κουράστηκα.

Ίσως επειδή δεν "έζησα" τίποτα τον τελευταίο καιρό. Ή ίσως επειδή δεν αναπνέω σωστά.

Ευχή: Χρειάζεται νόημα για να ζείς.. Και χώρος για να αναπνεύσεις.. Μακάρι να το έχετε όλοι αυτό στη ζωή σας.

Make a wish...

6 Comments:

brainwaves said...

Συμβουλή: Ψάξε το νόημα σε απλά καθημερινά πράγματα...

Ευχή: Να έχεις λόγους να χαμογελάς και να ζεις όπως θέλεις.

Ανώνυμος said...

Η καθημερινοτητα ειναι αδιαφορη, πρεπει να τηρεις ενα προγραμμα αυστηρο για την δουλεια σου, αλλα υπαρχουν μικρες στιγμες οπου το μυαλο σου μπορει να δραπετευσει απο αυτην την ρουτινα ισως κανοντας ονειρα για το πως θα περασεις το βραδυ σου, για κατι γλυκοπου θα πεις στον αγαπημενο σου, ενα αστειο με εναν συναδερφο σου, ενα απροοπτο καφεδακι με ενα καποιον που συμπαθεις, ενα μικρο διαλειμμα για να τραγουδισεις ενα τραγουδι που αγαπας, αυτα ειναι που κανουν την καθε μερα διαφορετικη. ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ,'Η ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΠΟΖΕΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Κ Η ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!!
Καθε φορα που νιωθεις ετσι σκεψου τι τυχερος που εισαι που εχεις τετοιους φιλους κ οικογενεια,,, αλλοι δεν τα εχουν αυτα!!!!!!!!!

ΡΑΚΟΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΕΥ!!!

Kiki said...

Εισαι κορυφη "ρακομελα στην ΕΕΥ"!

Παρα πολυ ομορφο αυτο που εγραψες και παρα πολυ αισιοδοξο..

Think positive λοιπον!:)

Φιλακια πολλαααα!!!!

Ανώνυμος said...

οτι ειμαι κορυφη συναδερφε το ξερω πολυ καλα!
ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποσο ομορφα περνας κ ποσο ευτυχισμενος εισαι! οταν λιγο δυστυχισεις το καταλαβαινεις κ σκεφτεσαι ποσο χαζος ησουν.ας πουμε λοιπον ενα ευχαριστω στον Θεο κ στους γυρω μας τι παγματικα νιωθουμε για αυτους κ ενα σ'αγαπω μπορει να κανει εναν ανθρωπο ευτυχισμενο οσο δεν φανταζεσαι!
ΕΥΧΗ:να ξερουμε παντα τι θελουμε κ να μπορουμε να το γευτουμε!κ αν δεν μπορουμε δεν πειραζει ισως να ειναι καλυτερα ετσι....Κατι ξερει η μοιρα καλυτερα απο εμας!!!!

ρακομελα στην εευ! τωρα

M.O.T.B. said...

@Ρακόμελα στην εευ

Καιρός να απαντήσει και ο συγγραφέας αυτού του post. Κατ'αρχάς να σου πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ που άφησες το comment και την ευχή σου, τα οποία ήταν πραγματικά και τα δύο πολύ όμορφα. Έχεις δίκιο στα περισσότερα που αναφέρεις, μιας και η αχαριστία για τα πράγματα που σου δίνονται καθημερινά, μικρά και μεγάλα, είναι ένα απο τα χειρότερα "αμαρτήματα" της ζωής. Απο την άλλη μεριά του νομίσματος της ζωής όμως, υπάρχουν και άνθρωποι που λυγίζουν. Λυγίζουν απο την καθημερινότητα, όχι μόνο επειδή είναι έτσι όπως είναι, αλλά και λόγω του ότι είναι δύσκολο να την αλλάξουν. Οι φίλοι και η οικογένεια, ένα πρόσωπο που πραγματικά αγαπάς και νοιάζεσαι, κατα καιρούς θα είναι εκεί και θα σε στηρίζουν. Αλλά δεν θα αλλάξουν ποτέ την καθημερινότητα σου. Απλά θα την ομορφαίνουν όποτε μπορούν και όποτε τους το επιτρέπεις.

Και έρχεται η ερώτηση : "Και καλά, γιατί δεν αλλάζεις την καθημερινότητά σου, να την κάνεις όπως θέλεις;;"

Γιατί δεν υπάρχει θάρρος. Γιατί ξαφνικά αλλάζεις ριζικά. Και ένας άνθρωπος σωστά "δομημένος" και συγκρατημένος, δεν το επιχειρεί εύκολα.

Όσο για την μοίρα, είναι απλά συγκυρίες αποφάσεων άλλων ανθρώπων που κάποια στιγμή θα σε επιρεάσουν, σαν ένα βότσαλο που πέταξες στην ήρεμη λύμνη. Είναι τύχη. Η τύχη μπορεί να κάνει πολλά.

Συνέχισε να ποστάρεις τις ευχές σου και τα comment σου. Μας κάνουν κάθε φορά καλύτερους.

Πολλά φιλιά.

Ανώνυμος said...

οτι σε στεναχωρει διορθωσε το κ αμα δεν μπορεις αγνοησε το....!
καντο πετυχαινει!!!!!!!

ρακομελα στην εευ!

 
Make A Wish